PROTEINSKA MASKA ZA LASE

Ob pravilni uporabi naše proteinske maske Orchid Oil ne boste nikoli imeli občutka, da je las obležal plosko ob lasišču.Ovseni proteini so ponavadi v oznakah za sestavine navedeni kot hidroliziran keratin. Proteinska maska Orchid Oil zlahka prodre v lase in ga :

- odebeli poveča elastičnost ter volumen

-gradi in ojača keratinsko vlakno

- zmehča lase

More details

15,00 €

Več informacij

Protinska maska Orchid Oil je veganska.

Od nekdaj sem ponosna na našo ozanko CRUELTY FREEE kar pomeni, da smo proti vsem oblikam testiranja in izkoriščanja živali v kozmetični industriji.

Kleral System je za izdelavo naše Orchid Oil protinske maske uporabil beljakovine rastlinskega izvora. Natančneje hidrolizirane ovsene beljakovine. ( HIDROLIZA : Postopek, ko se pri razcepu beljakovin na aminokisline veže molekula vode ).

Ker so proteini sestavljeni iz aminokislin zaradi hidrolize lažje prodrejo v las in opravijo svojo glavno funkcijo. Ta je, dopolniti in graditi lasno vlakno tam kjer je poškodovano. To so zelo nežne sestavine, ki v kombinaciji z drugimi lase napolnijo ne da bi las obtežile ali zmastile.

Ob pravilni uporabi naše proteinske maske Orchid Oil ne boste nikoli imeli občutka, da je las obležal plosko ob lasišču.

Ovseni proteini so ponavadi v oznakah za sestavine navedeni kot hidroliziran keratin. Proteinska maska Orchid Oil zlahka prodre v lase in ga :

- odebeli poveča elastičnost ter volumen

-gradi in ojača keratinsko vlakno

- zmehča lase

Ste vedeli, da ovsene beljakovine delujejo kot preventiva proti plešavosti in tanjšanju las?

Veliko lahko pridobiš z uporabo Orchid Oil izdelkov. Zato preberi kaj več o tej kozmetični liniji. Že poznaš Orchid Oil super komplet ? Trenutno poteka akcija na Dolgolaski in ga dobiš za kar 15 EUR ceneje. + BONUS moja video navodila!

P.S. Če ji dodate koncentrat ampulo ter pol čajne žličke naših tekočih kristalov si sami ustvarite najbolj obilno keratinsko nego doma. 

NAVODILA ZA UPORABO: Nežno vmasirajte masko po celotni dolžini las. Pustite učinkovati vsaj 15 minut in potem dobro  izperite z mlačno  vodo.