LASNI PODALJŠKI

Super Lengths

Predstavljamo vam prihodnost v podaljševanju las. SUPER LENG​TH​S Elite natural hair, spreminja življenje sodobni ženski in predstavlja podaljševanje las v novi luči. Marsikaj se je napisalo o podaljševanju las in izkazalo se je, da je za popolno podaljšavo najbolj pomembna izbira pravega lasu, tehnike ter poznavanje veščine nege las.Podaljševanje las strankam nudi daljše, gostejše lase le v nekaj urah. S Clip in podaljški le v nekaj minutah.
Z Super Lengths lahko vaši obstoječi pričeski dodamo dolžino in gostoto.
Kot se je izkazalo v praksi so ženske najbolj zadovoljne z naravnim videzom las in bogatejšim volumnom.
Lasne podaljške s keratinskimi , micro ring ali nano ring konicami vstavljamo posamezno na vaše lase pramen za pramenom.
Lasne trakove lahko po najrazličnejših metodah všijemo na vaše lase.
Lasne proteze so idealna rešitev za ženske in moške, ki imajo trajne težave z alopecijo. Glede na vašo debelino las in življenjski stil bo strokoven frizer izbral lasne podaljske, ki ne bodo obremenili vasih lasnih korenin. S pravilno izbiro tehnike in količino las boste za vaše nove lase skrbele in oblikovale kot bi svoje.Super Lengths je zelo kvalitetna izbira za naraven videz lasne podaljsave, ki jo na trziscu dobite za ugodno ceno. Na izbiro imate ves spekter barvnih odtenkov, dolžin ter vrst lasnih podaljškov.
Če si zelite imeti gostejse in daljše lase je Super Lenghts najboljsa možna izbira! Naše podjetje odkupuje in dobavlja surovino iz celega sveta.Če imate fine in tanjše lase vam svetujemo ruske lase. Temnejši odtenki so cenejši.Svetlejši kot so postanejo dragocenejši. Otroški, svetli lasje, nikoli barvani , dolžina 50 – 60 cm se prodajna cena za 100g giblje cca 1000 eur.

LASNI PODALJŠKI Na voljo je en izdelek.

Podkategorije

  • KERATINSKI

    Metoda keratinskih lasnih podaljškov je na našem tržišču prisotna okoli 30 let. Sistem izdelave in tehnologija izdelave lasnih podaljškov se je zelo posodobila. Do te mere, da je podaljšava kar se da udobna in da pri odstranjevanju pramen ne prihaja do večjih poškodb.

    Kljub temu, da se keratinska tehnika smatra kot vroča metoda so profesionalni stilisti usposobljeni, do te mere, da pri delu ne prihaja do preloma lasnega stebla.

    Po opravljeni raziskavi med uporabnicami nastopi težava in strah, da se nebi frizer dovolj posvetil varnemu odstranjevanju pramen.

  • TAPE IN

    Tape in metoda je enostavna metoda za montažo. Priporoča se jo strankam z zelo tankimi lasmi. Rekonstrukcije so potrebne na 10 tednov. Stranka mora biti zelo previdna pri pranju las in uporabi oljnatih snovi, zaradi katerih lahko podaljški prej zdrsijo. Z njimi ustvarimo čudovit efekt, še posebej v občutljivem obraznem delu. 

Prikazanih 1 - 1 od 1 izdelkov
Prikazanih 1 - 1 od 1 izdelkov