IZDELKI IZ LAS

Ženske so krasotile svojo podobo že v prazgodovini. Tako lasje že od nekdaj veljajo kot najlepši okras in mnogokrat zaradi različnih dejavnikov sodobnega časa marsikateri ti darovi niso blagoslov. Zato tukaj nastopimo mi. Poznamo rešitev za vsak problem na področju lasničarstva. Trenutno se počutimo najbolj koristni na področju alopecij in skupaj uživamo vaše veselje ob čudoviti končni pričeski. 

IZDELKI IZ LAS V tej kategoriji ni izdelkov.

Podkategorije

 • LASNI PODALJŠKI

  Super Lengths

  Predstavljamo vam prihodnost v podaljševanju las. SUPER LENG​TH​S Elite natural hair, spreminja življenje sodobni ženski in predstavlja podaljševanje las v novi luči. Marsikaj se je napisalo o podaljševanju las in izkazalo se je, da je za popolno podaljšavo najbolj pomembna izbira pravega lasu, tehnike ter poznavanje veščine nege las.Podaljševanje las strankam nudi daljše, gostejše lase le v nekaj urah. S Clip in podaljški le v nekaj minutah.
  Z Super Lengths lahko vaši obstoječi pričeski dodamo dolžino in gostoto.
  Kot se je izkazalo v praksi so ženske najbolj zadovoljne z naravnim videzom las in bogatejšim volumnom.
  Lasne podaljške s keratinskimi , micro ring ali nano ring konicami vstavljamo posamezno na vaše lase pramen za pramenom.
  Lasne trakove lahko po najrazličnejših metodah všijemo na vaše lase.
  Lasne proteze so idealna rešitev za ženske in moške, ki imajo trajne težave z alopecijo. Glede na vašo debelino las in življenjski stil bo strokoven frizer izbral lasne podaljske, ki ne bodo obremenili vasih lasnih korenin. S pravilno izbiro tehnike in količino las boste za vaše nove lase skrbele in oblikovale kot bi svoje.Super Lengths je zelo kvalitetna izbira za naraven videz lasne podaljsave, ki jo na trziscu dobite za ugodno ceno. Na izbiro imate ves spekter barvnih odtenkov, dolžin ter vrst lasnih podaljškov.
  Če si zelite imeti gostejse in daljše lase je Super Lenghts najboljsa možna izbira! Naše podjetje odkupuje in dobavlja surovino iz celega sveta.Če imate fine in tanjše lase vam svetujemo ruske lase. Temnejši odtenki so cenejši.Svetlejši kot so postanejo dragocenejši. Otroški, svetli lasje, nikoli barvani , dolžina 50 – 60 cm se prodajna cena za 100g giblje cca 1000 eur.

 • LASNE PROTEZE

  Lasne proteze Super Lengths so izdelane iz 100% naravnih las in so dobavljive v vseh teksturah. Izdelane so po meri in zato so izredno udobne in lahke.